Arkitekttegnede rækkehuse på 122 m2 i det populære Romalt

Grinden i Romalt
- fantastisk beliggenhed i et trygt miljø tæt på naturskønne omgivelser

Skønne rækkehuse i Romalt

Velkommen til Grinden i det populære Romalt. Lige her, midt i Romalt, ligger disse velbyggede lavenergi-rækkehuse med plads til familien. Her får du en skøn og velindrettet bolig i et trygt miljø og naturskønne omgivelser, og samtidig meget tæt på både indkøb, skole, vuggestue, børnehave, idrætshal, aktivitetspark og stadion.

Vil du også tage hul på et nyt kapitel her? Find et af vores ledige rækkehuse på Grinden. Finder du ikke et ledigt rækkehus lige nu, er du velkommen til at skrive dig på interesselisten.

Arkitekttegnede 2-plans rækkehuse

Her får du et moderne og velindrettet rækkehus, hvor familien kan bo trygt og godt.

Du bydes velkommen indenfor i en entré med direkte adgang til både husets ene badeværelse og til et lyst og moderne køkken med alt i hårde hvidevarer. Køkkenet er placeret i perfekt kombinationen med stuen, hvorfra der er direkte udgang til en dejlig terrasse. Terrassen er perfekt afskærmet med en kombination af hæk og hegn, der giver mulighed for privatliv.

På husets 1. sal er der 4 gode, rummelige værelser og husets andet badeværelse med brus. Fra det ene værelse er der udgang til en lækker tagterrasse med masser af plads.

Foran rækkehuset er der også en terrasse og plads til parkering, og desuden en god garage med elport.

Alle vores rækkehuse er bygget i gode materialer og moderne stil. Husene har en økonomisk varmepumpe, og er alle udstyre med genveksanlæg for et optimalt og naturligt indeklima.

Rækkehusene er placeret i et af de mest attraktive områder i Romalt. Her er du særdeles tæt på en god, stor Rema 1000 butik og Romalts indhegnede hundepark. Desuden byder Romalt på både idrætshal, aktivitetspark, skole, børnehave, vuggestue, fitnesscenter, frisør, masser af skøn natur – og meget mere!

Det er tilladt at have visse husdyr efter aftale.

Det får du:

"Velkommen til Grinden. Her får du et arkitekttegnet rækkehus på 122 velindrettede kvadratmeter med gode muligheder for familien. "

Find dit rækkehus her

Skriv dig på interesselisten,
hvis du gerne vil bo til leje hos os

Har du spørgsmål til lejemål eller til området, er du meget velkommen til at kontakte os – ring til os på 21 78 91 51, eller send en e-mail på info@vs-gruppen.dk. Vil du gerne kontaktes, hvis vi får et boligmatch til dig, så skriv dig på interesselisten nedenfor.

Skriv dig på interesselisten

Kontakt os

(+45) 21 78 91 51

info@vs-gruppen.dk